Ons team

Joris Sluiter en Ralf

“Wij zijn naast vrienden ook gepassioneerd filmmakers. Ondertussen al 15 jaar actief op het gebied van film en video. In dit project kunnen we onze passie voor filmmaken inzetten om te strijden voor dit goede doel. Meer aandacht voor bipolariteit en mentale ziektes in het algemeen. Wij zijn met veel plezier en volle overgave bezig met dit project.”

Portret. Twee mannen. Joris. Ralf.
Portret. Vrouw. Jolanda.

Jolanda van den Braak

“Wat gaat er in iemands hoofd en lijf om tijdens een psychose, manie of depressie? Hoe reageer je daarop als vriend of naaste? En is dat wel de juiste reactie of had je beter iets anders kunnen zeggen of doen? Door er in alle openheid met elkaar over te praten, word je wijzer en kom je samen verder. Ik ondersteun Jöran dan ook van harte bij zijn missie om het taboe op bipolaire stoornissen te doorbreken.”

Stef Schenkelaars

“Ik ben sinds onze studententijd in Tilburg een goede vriend van Zlatan. Toen Zlatan een paar jaar geleden vertelde over zijn idee en de redenen om deze documentaire te maken, besloot ik om hem te helpen dit prachtige doel te verwezenlijken. Sindsdien ben ik betrokken in de rol van projectleider.”

Portret. Man. Stef.
Portret. Man. Wim.

Wim Busink

“Na mijn HEAO-BE studie ben ik bijna 25 jaar werkzaam geweest bij VGZ op de financiële administratie. Als gevolg van een reorganisatie ben ik in 2014 ontslagen. Dat gaf me de mogelijkheid om dat te gaan doen wat ik ècht leuk vond, maar wel met een link naar mijn achtergrond. Zo ben ik jaren penningmeester geweest van een grote tennisclub. Daar ken ik Jöran ook van, we hebben veel strijd geleverd op de baan. Het voelde als een eer toen hij me begin 2019 vroeg om penningmeester te worden van zijn stichting.”

Rob Vullings

“Ik ken Jöran uit de tenniswereld en toen ik over dit project hoorde, heb ik mijn bedrijf meteen als sponsor aangemeld. De doelstelling ‘het taboe rond bipolaire stoornissen te doorbreken en bewustzijn te creëren bij verschillende doelgroepen’ spreekt mij erg aan en ik denk dat de documentaire daar echt een belangrijke rol in kan spelen. Een goede zaak. Inmiddels help ik daarom achter de schermen ook wat mee met de organisatie.”

Portret. Man. Rob.
Facebook
LinkedIn
Instagram